13 de desembre de 2012
0 comentaris

AL MEU POBLE

Valencianes/ns els nostres enemics arribaran amb foc, no sols per a cremar els nostres cossos i ànimes, sinó els nostres cors, per a esborrar d’aquest poble el saber que hem adquirit i el nostre desig d’alçar-nos per damunt de la servitud que ens han assignat.

Les seues flames no són les que il·luminen la nit, les que donen vida al món, sinó les flames tenebroses de la tirania i el menyspreu, estendran els seus tentacles pel mar per a obtindre la nostra obediència, afirmant que això ens salvarà.

Però, Quan en la nostra història hem caigut tan davall? Quan van governar els meus antecessors, els nostres tresors pareixien esgotats, superant tot precedent.

El nostre poble era poc més que una ombra sobre les aigües, un record de glòria, els últims anys han sigut durs per a quasi tots, però ara aconseguirem surar i impulsar-nos una altra vegada cap amunt, no per a retrocedir en el temps, sinó per a avançar, per a lluitar pel nostre futur.

En el futur, farem que ningú ens ningunee, lluitarem perquè ningú, com intenten alguns ens afonen en una edat fosca d’ignorància i superstició, una època anterior a les ciutats, i els aqüeductes, els jardins, les fonts i el vi, a totes les coses que ens fan part de la civilització, sinó també per a aquells que actuen de bona fe, en compte de la maldat dels fonamentalistes siguen d’on siguen. Ciutadans, hem fet la nostra oferta de pau, Valencianes/ns, hem de mantindre’ns ferms! I hem de fer-los cas perquè en cas contrari no quedarà esperança, hem de sobreviure perquè ens ho devem a nosaltres mateixos, i a les nostres famílies.

De fet, perquè continue sent possible que eduquem els nostres fills i no acaben vivint vides d’esclaus en algun racó d’un continent oblidat o en un mar desconegut.

Hem de crear el nostre propi oceà, un escut contra les torxes i les fogueres, un oceà que protegisca este bastió de les llibertats i el coneixement contra les flames que ens rodeja. Recordeu valencianes/ns contra això combatem, hem d’extingir les fogueres per a posar fi al despotisme dels hòmens capaços de destruir-ho tot.

Valencianes valencians penseu! Ens mereixem la classe política que tenim, uns polítics implicats en el cas Gurtel, Fabra, Ripoll, trames Blasco ni la crisi és igual a l’avarícia dels empresaris, els dos, ens han robat als ciutadans, ens han robat als malalts, els dependents, els minusvàlids, fan grans esdeveniments per a quedar-se els nostres diners, que estarem pagant durant molts, molts anys, mentres els nostres fills en barracons, tenint la pitjor educació de totes les autonomies, un govern amb censura, el major exponent del qual és canal 9, xafen la nostra llengua, que volen llevar-nos la casa dels nostres pares, com el Cabanyal , que totes les nostres penúries la culpa és dels altres, mai la nostra mala gestió, que tiraran tota la culpa als immigrants molts dels quals ens oferixen la seua vida, des de les nostres forces armades, la nostra economia necessita als estrangers, que tenim la major xifra de desocupació que altres autonomies, ni el no molt honorable i l’expansiva, poden posar-se cap medalla per l’AVE, què som la rialla d’altres autonomies? Actuant així, ningú ens prendrà seriosament, començant per nosaltres mateixos, açò no és seriós.

VALENCIANES/NS FIQUEU-VOS A PENSAR UN ESTONA

DE NOSALTRES DEPÉN EL COMENÇAR UNA ALTRA ERA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!