Madrid 02/11/05

Un bloc de la redacció de VilaWeb. Vicent Partal.

2 de novembre de 2005
General
6 comentaris

Pujant a l’autobús

Després de tota la vesprada d’intervencions els autobusos vénen a arreplegar-nos per anar a l’aeroport. Han passat abans les intervencions de Duran, Puigcercós, Herrera, i tots els altres. Puigcercós per cert, s’ha referit des de la tribuna a l’acte que hem protagonitzat aquest matí provocant aplaudiments a la sala que aquestes alçades de la vesprada començava inevitablement a ensopir-se. Més omenys tothom ha desertat en un moment o altre. La llibreria que hi ha a la planta baixa del Cercle, el Centre Blanquerna a tocar de la cantonada, i la mateixa Cibeles unes canonades més enllà, han vist passejar per estones una bona colla dels expedicionaris que intentaven estirar les cames per combatre la somnolència o buscar inspiració. Entre els que han entrat una estona dins el Congrés, hi ha Pi de la Serra, Lluís Cabrera -del taller de músics-, i Paco Ibáñez, que a sobre s’han trobat a Labordeta. El resultat ha estat un concert improvisat en un passadís. Per cert, que Paco Ibáñez ve a l’autobús camí de l’aeroport i vol embarcar cap a Barcelona; més en arribar.

  1. Tot un despreci no atendre al que diuen bascos o gallecs, senyor Partal, per no parlar de aragonesos o canaris. Així no anem enlloc! El que critiqueu d’altres…

  2. Bon dia Vicent,

    Per aquí tot molt bé. Veig que et vas afegir a la delegació, l’Assumpció també? m’acabo de llegir el bloc i estic agafant una mica d’informació d’aquí i d’allà, prenent el café d’abans d’anar a treballar. Cada dia miro vilaweb per no anar tan perduda, que des d’aquí no és el mateix. A veure si això avança! Salut!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!