Marketing Digital

Tendencies de SEO i Marketing Digital

1 d'octubre de 2020
0 comentaris

Posicionament SEO per Clíniques d’Estètica

En aquest article anem a explicar com posicionar una pàgina web, en els resultats orgànics de Google i en els resultats locals, amb paraules clau amb aquest format: «cirurgià plàstic + NOM DE CIUTAT». Per exemple, «cirurgià plàstic barcelona», «cirurgià plàstic madrid», «cirurgià plàstic valència», … així com altres variants «cirurgians plàstics, en / de, …».

Per posicionar una pàgina web de cirurgia plàstica amb la KW que hem comentat, ja sigui d’un cirurgià plàstic o una clínica d’estètica, es necessita treballar el SEO local, usant el SEO Onpage i el SEO Offpage.

Partirem de l’supòsit de que el web està ben estructurada, té ben posades totes les etiquetes, ben realitzat el Interlinking, sense canibalització de paraules clau ni continguts duplicats, i tots els altres factors SEO de la pàgina ben realitzats.

A partir d’aquí farem el següent:

NAP (Name, Address, Phone)
Primer de tot necessitem el format de les dades NAP, que ens proporcionarà Google My Business i podem veure a la nostra fitxa de Google Maps. Si no tens la fitxa creada, ja estàs trigant perquè és imprescindible per a negocis locals, com és el cas. Optimitzarem la fitxa de GMB amb tota la informació que ens sol·licita, a més d’un mínim de 10 fotos de l’negoci i / o de l’cirurgià, també optimitzades i ressenyes de 5 estrelles.

Un cop tenim la fitxa a el 100% crearem perfils del nostre negoci, usant les dades NAP i les fotos a: Pàgines Grogues, Yelp, FourSquare, 11870 i Indizee.

Aquests enllaços difícilment ens portaran visites però transmetran una certa autoritat a Google per posicionament local.

LocalBusiness i Rich Snippet (dades estructurades)

Crearem un codi en JSON per negoci local i el posarem al HEADER del nostre web. En aquest codi es veuran reflectits les dades NAP i tota la informació possible que es pugui posar en les dades SCHEMA de LocalBusiness (horaris, hasMap, …)

Amb aquestes accions podem posicionar webs en tops 1 de google com quan cerquem la paraula ” rinoplastia barcelona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!