Marketing Digital

Tendencies de SEO i Marketing Digital

18 de desembre de 2020
0 comentaris

Tendencia Digital per al 2021

El 2021 va ser l’any de consolidació de totes aquestes tendències que es van poder explorar el 2020. La pandèmia va influir molt en què alguns especialistes de màrqueting i negocis acceleressin les seves estratègies, mentre implementaven recursos per tirar endavant amb l’efecte que va generar el tancament de les botigues físiques.

Això també es va veure impulsat per les dificultats per poder comunicar-se amb els clients, ja que el confinament va impedir durant mesos el contacte directe i va obligar a bolcar-se en l’entorn online.

Al llarg d’aquest any molts usuaris han estat testimonis de com el ecommerce ha avançat uns cinc anys en el temps gràcies a la urgència de seguir operant. I no només per als ecommerces, sinó també les plataformes de tercers com Amazon, en la qual molts negocis han trobat una via efectiva per poder oferir un producte o servei als clients i atraure persones noves.

Per aquest motiu, és vital conèixer les tendències de màrqueting digital a 2021. El tren digital està a punt de sortir de l’estació i tot aquell que vulgui assegurar la perdurabilitat del seu negoci, ha de comprar un bitllet només d’anada. Vols conèixer-les? Doncs continua llegint perquè això t’interessa!

Principals tendències de màrqueting digital en 2021 que has de conèixer
Aviat serà un any nou i hi haurà noves tendències de màrqueting digital a 2021. El màrqueting digital és una cosa fonamental per a qualsevol empresa, negoci i botiga que vulgui fer vida i créixer de forma online.

Per això és important que coneguis quines noves estratègies seran les estrelles l’any que ve. Aquí les tens com indica la agencia marketing digital mentedigital.es

.- Les 5 A del màrqueting

Recordes quines són les famoses 4P de el màrqueting? Doncs en Antevenio se li ha donat la volta a aquest concepte per poder mostrar que la prioritat que tenen els experts en màrqueting ja no es tracta de vendre, sinó aconseguir ajudar els seus usuaris a que resolguin les seves inquietuds.

Aquests seran cinc grans conceptes que tindrà el màrqueting en el 2021:

Aportar valor a l’usuari.
Ajudar a que el client pugui resoldre les seves necessitats i problemes.
Anticipar quines seran les futures demandes del teu públic objectiu.
Adaptar-te a l’buyer persona.
Automatitzar el màrqueting.

.- Tècnica de l’storydoing
Les marques ja no només pretenen poder explicar una història, ara busquen que els usuaris es puguin involucrar perquè així visquin la seva pròpia experiència.

L’estratègia de storydoing és saber el que vols explicar, el que vols provocar en els teus usuaris i el que vols aconseguir amb això.

– Viatges de clients automatitzats que es basen en lA i machine learning
Machine learning

Les eines que són tipus customer data platform et van a permetre que creus i gestions viatges de clients que estiguin altament personalitzats, fent ús de l’e-mail màrqueting de manera segmentada en funció dels hàbits i comportament de consumidor.

Gràcies a això, podràs crear missatges que siguin altament efectius i que tinguin en compte tots els aspectes rellevants per a cada tipus de client.

Has d’anar més enllà. La personalització és molta més que col·locar el nom de l’usuari en l’inici de l’email. Són moltes les eines existents en les que pots beneficiar-te de la intel·ligència artificial i el machine learning per adaptar els viatges de client.

Aquestes dues tecnologies poden personalitzar els continguts que té el propi correu amb base en els diferents tipus de dades que han obtingut: dades ambientals, basats en interessos, de comportament o un altre tipus de dades.

.- La publicitat programàtica en wearables, TV i ràdio
La publicitat programàtica resulta ser una altra de les tendències de màrqueting digital a 2021 que ha cobrat molta força en els últims anys. A més, es tracta d’una estratègia que s’ha obert a canals nous.

Els wearables són interessants per a albergar publicitat programàtica causa de la gran quantitat de dades que alberguen sobre els seus usuaris:

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!