Pere Vilarrasa

Fragments

Laura Borràs, la candidata

La immensa Laura Borràs ara va de segona a la llista de JUNTS darrere de Puigdemont de Waterloo que ha decidit d’anar primer de la llista, sense fer primàries ell, atès que vol que la Borrassa sigui la primera presidenta de la Generalitat. Ara Puigdemont de Waterloo ja no aspira a res més que fer de llebre obrint el camí a la Borrassa i guanyar les eleccions per davant d’ERC, que no es poca cosa. El rei al servei de la damisel·la.

Laura Borràs, presumptament, va fraccionar diversos contractes quan dirigia la Institució de les lletres Catalanes per adjudicar-los a dit al seu amic de l’ànima Isaías Herrero, un informàtic condemnat a cinc anys de presó per tràfic de drogues. Una peça, vaja. Es van publicar fa uns mesos els diàlegs entre la Borrassa i l’Herrero en els quals la primera instruïa al segon de com havia de facturar per tal que tot anés bé. És investigada pel Tribunal Suprem.

I fa pocs dies el diari ABC publicava un article en el qual afirmava que el tal Isaías Herrero va guanyar tres premis literaris a Vinaròs quan la Borrassa, la dècada passada, formava part de l’organització com a professora de l’UOC. En fi que el tal ferrer és un artista polifacètic: traficant, informàtic i ploma premiada. I la Borrassa la seva benefactora.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *