Rafel Santapau

Professor de literatura i teatre / Pintor, escriptor, músic i artista en general / Independentista radical./ Ateòleg / Absolutament cremat (ara no tant)

11 de setembre de 2020
0 comentaris

Donec perficiam (37) 11 de setembre

 

 

dijous 10 de setembre.

Per primera vegada en molts anys, no hi haurà cap manifestacio multitudinària.

Diu que la manifestació es farà a cada poble i observants totes les mesures restrictives que preveu la situació covítica en què ens trobem. Mascaretes, distàncies i etc. Ves què hi farem.

Les portades dels diaris de règim ja ens les esperem:  ens diran que  l’independentisme ha fracassat, que els catalans no volen la independència. Fins i tot hi haurà qui posarà una foto  de l’11 de setembre de l’any passat i una d’aquest any per fer una comparació ridiculitzadora. (Són tan llestos)

Palmeros i tertulians ens donaran per morts i enterrats. Miraran d’escarnir els nostres esforços, de menystenir tot el que hem fet fins ara. Ens tornaran a dir que els nostres líders estan a la presó o a l’exili perquè són un delinqüents, uns lladres i un colpistes i que nosaltres, els independentistes, formem part d’una tenebrosa secta de somiatruites paranormals.

Així i tot, ens trobarem, uns quants, al lloc que triarem i tornarem a dir que volem la independència, que no volem formar part d’un estat feixista i corrupte, despòtic i venjatiu.

Ells poden seguir tots els segles que vulguin, en la seva España Imperial, aixoplugant magistrats, polítics, policies, militars, periodistes, empresaris i monarques corruptes, patrocinadors de policies patriòtiques i inventors de grups terroristes.

No volem formar part d’eixa societat. No volem ser espanyols.

Volem la independència.

Tampoc no és tan difícil d’entendre, no?

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!