Rafel Santapau

Professor de literatura i teatre / Pintor, escriptor, músic i artista en general / Independentista radical./ Ateòleg / Absolutament cremat (ara no tant)

15 d'octubre de 2020
0 comentaris

Donec perficiam (42) Tres anys de vergonya.

 

 

dijous 15 d’octubre de 2020

Tres anys de vergonya. Dissortadament ens estem acostumant.

Sabem que la justícia espanyola és una vergonya. Ho sabem, però diràs que no hi ha molt més a fer.

Ben bé cada dia, van afegint una palada  de merda al seu propi espai vital. Ja els arriba al clatell, però segueixen amuntegant  excrements com aquells de la síndrome de Diògenes, crec que se’n diu. Una malaltia, anormalitat o disfunció   per la qual, qui la pateix, tendeix a reunir tanta merda com pot.

Es la justícia espanyola i ho sabem. Està muntada així. Corrupció, nepotisme i prevaricació. No poden fer més.

Hi ha 2850 catalans encausats per fetes diverses del procés, les protestes i les manifestacions consecutives.

Els fatxes fan manifestacions i la policia els protegeix, els acompanya i els anima. Simultàniament identifica i empresona els antifeixistes que protestaven per la presència del nazis.

A València van detenir tres joves acusats de delictes d’odi per haver insultat els nazis i d’ atacs a l’autoritat per haver-se oposat a ser detinguts. Vivaspanya.

Ara si troben un jutge com cal, i que vulgui fer carrera, igual els acusen de terrorisme i els tenen dos o tres anys tancats a qualsevol presó. Marcaespana.

Els nostres fa tres anys que estan a la presó i amb la marxa que porten gobierno i oposició, l’any que ve en farà quatre.

Ja t’ho dic, cada dia una palada de merda. Ara diu que tenen una pala de  Caterpiller carregada de porqueries i que se  la tiraran pel cap. Ja s’ho faran.

Va, fem alguna cosa.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!