Rafel Santapau

Professor de literatura i teatre / Pintor, escriptor, músic i artista en general / Independentista radical./ Ateòleg / Absolutament cremat (ara no tant)

22 d'octubre de 2020
0 comentaris

Donec perficiam (43) Malgrat tot, persistim

 

 

dijous, 22 d’octubre de 2020

 

Malgrat tot, persistim.

I no ens ho posen fàcil.

Fa algun temps que ho estem denunciant.

Tenim un enemic que no ha cedit ni un mil·límetre en la seva conducta despòtica i abusiva. Ara compta, a més a més, amb una ultra dreta desfermada, convençuda que està de la seva demostrada impunitat.

Els fatxes poden anar pel carrer fent-se el fatxenda impunement.  No és difícil fer-se el parit sabent-se protegits per la policia i per la JEM  (Justícia espanyola manipuladora)

Espanya és un estat feixista i cada dia, donen mostres sobrades de la seva filiació: Exèrcit, Policia, Guàrdia Civil, Església i Jutges són els que van guanyar la guerra o són els seus beneficiaris directes i no se n’estan gens de recordar-nos-ho. Tertulians i periodistes palmeros ho celebren entusiastes i el poble pla, en una altra manifestació d’ignorància supina els riu les gràcies i aplaudeix.

Aprofiten qualsevol pandèmia per retallar la pobra autonomia que tenim i és igual si parlem de mascaretes, de carreteres o de bombers.

A banda dels espanyols de tota la vida, de dretes o d’esquerres, comuns o propis, també tenen els grans tribunals espanyols que els ajuden en aquesta tasca centralitzadora. Què els pot sortir malament?

Nosaltres, però, persistim. Sabem que treballar per la independència de Catalunya és el crim més gran que, als seus ulls, pot cometre qualsevol persona i seguim persistint en la nostra voluntat d’autodeterminació i llibertat.

Es pensen que podran  amb nosaltres, però no.

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!