Rafel Santapau

Professor de literatura i teatre / Pintor, escriptor, músic i artista en general / Independentista radical./ Ateòleg / Absolutament cremat (ara no tant)

29 d'octubre de 2020
0 comentaris

Donec perficiam (44) Serem lliures.

 

 

dijous 29 d’octubre de 2020

 

Serem lliures

Dit així, sense avisar, sona com el crit d’algun nacionalista exaltat.

Si ho diu el nostre Comitè Central, però, alguna cosa deu estar passant, perquè tampoc són gent que es deixi portar per l’eufòria. Ans al contrari. Analitzem doncs, la frase.

En plena pandèmia, els de sempre, ells, han organitzat un “botellón” amb 150 personatges del govern i de l’oposició, s’han fet unes fotos i les han publicat i tot.  S’ha de ser molt cara dura i molt poca vergonya per decretar un estat d’emergència, un toc de queda, un confinament general i muntar una festa amb el recolzament dels polítics més barruts del panorama estatal.

Simultàniament, però, i per tal que no se’n parli massa del cas, l’Estat organitza una batuda de la Guàrdia Civil contra l’independentisme. No saben molt bé què estan buscant, però porten ja 21 detinguts. Una poca vergonya excepcional.

Segons que sembla, la Benemèrita afirma que el Kremlin va oferir 10.000 soldats al MHP Puigdemont si mai volia declarar la independència.

Una bestiesa semblant suposo que se l’ha inventada el Pérez de los Cobos, amb l’ajut del conegut Baena /Tàcito.

Sabem que tant el TC com el Supremo, com el TSJC, com qualsevol altre tribunal espanyol, és molt capaç de demostrar això i qualsevol altra cosa.

Lo Marchena, si s’ho proposa, demostra que el Junqueras va matar Manolete o va incendiar Roma.

Amb un estat espanyol que és capaç de bestieses semblants, és evident que nosaltres marxarem, més tard o més d’hora, però marxarem.

Serem lliures.

Ha quedat clar, no?

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!