Rafel Santapau

Professor de literatura i teatre / Pintor, escriptor, músic i artista en general / Independentista radical./ Ateòleg / Absolutament cremat (ara no tant)

10 de desembre de 2020
0 comentaris

Donec perficiam (50) Soroll de sabres?

 

 

dijous 10 de desembre de 2020

 

 

La frase significa que els militars, les forces més fatxes i reaccionàries, s’estan movent, ens estan amenaçant. Hi ha ara mateix soroll de sabres?

L’imbècil que va dir que potser caldria afusellar 26 milions d’espanyols però que l’esquena li està fent molt de mal, és una amenaça, és un farol o és un ximplet   de moc i baba?  No ho sabrem mai.

España és un país feixista i l’exèrcit espanyol és la mostra fefaent de tan elemental principi.

L’altre dia a la mini manifestació que van fer els de VOX a Barcelona, a banda de cantar algunes cançons franquistes, van exhibir, amb la protecció dels Mossos, banderes dels nazis alemanys.

Això en qualsevol altra país de la UE estaria prohibit, a Espanya està protegit per la policia.

Per què? Com és possible? Això és així perquè la policia i l’exèrcit són feixistes. Per dir-ho amb propietat són Franquistes.

Quan al capital li interessa, tornen a brandar les ensenyes de la ultra dreta i els jubilats aquests de l’exèrcit tornen a remenar els seus sabres i a fer soroll amb les medalles que han anat aconseguint amb anys i panys de servei lleial a la corona, les forces de l’IBEX-35 i del Vivaspaña.

Els fatxes espanyols van guanyar la guerra i han entès sempre España com la seva propietat i si algú està en contra, no dubtaran ni un moment a afusellar-lo, a obligar-lo a exiliar-se o, com a mínim, el tindran a la presó tant de temps com sigui possible.

Soroll de sabres? No ens ha de fer por.

Total, tampoc no ens podem fer la gran cosa.

Estem al cas, però.

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!