Rafel Santapau

Professor de literatura i teatre / Pintor, escriptor, músic i artista en general / Independentista radical./ Ateòleg / Absolutament cremat (ara no tant)

17 de desembre de 2020
0 comentaris

Donec perficiam (51) No callarem.

 

 

dijous 17 de desembre de 2020

 

No callarem

Un militar branda la possibilitat d’afusellar 26 milions d’espanyols. No passa res. Cosa de jubilats nostàlgics.

Un rei emèrit, més lladre que Tacó, porta gastats uns quants milions d’euros del sofert poble espanyol i ens avisa que potser hi serà a casa abans de Nadal.  No passa res.  Ja li han dit que Hisenda li tornarà els diners.

La justícia espanyola, abandonant la seva tradicional i mega constitucional dèria manipuladora s’ha passat decididament al filldeputisme estricte i demana tornar a fer un judici que ja havia fet. Tampoc no passa res, són coses del Marchena que diu que té el cervell lleugerament tocat pels darrers esdeveniments.

Diverses formacions catalanes independentistes lluitant entre elles, insultant-se i dient-se tota classe de penjament en comptes de preparar alguna estratègia que ens pugui anar bé.

S’està congriant un ambient francament carregat. Sembla una pel·lícula de mafiosos de les que fan dimecres a la nit, on l’únic personatge bo és la cambrera aquella del cafè, i encara.

Ens tenen rodejats. Ens diuen que no tenim més alternativa que quedar-nos a casa i callats que estem molt més guapos, perquè no tenim res a guanyar.

Ens la fotran per on voldran. De què en acusaran ? Delicte d’odi contra la Guàrdia Civil? odi a la casa reial? odi a la Justícia espanyola manipuladora? odi al Tribunal Suprem? odi als nazis? odi als assassins?

No els vindrà d’aquí perquè es poden inventar el significat que vulguin del text de la Constitución.

Així i tot, ho direm una altra vegada: no callarem.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!