10 de gener de 2007
General
4 comentaris

En pràctiques

Per a que la subordinació dels mitjans de comunicació espanyols a l’aparell repressor de l’Estat no vos transmeta una idea esbiaixada i falsa de les veritables intencions d’ETA en el seu atemptat a Barajas de fa ja uns dies, he copiat ací baix un fragment clarificador del comunicat original de la banda armada, tal qual, sense les habituals traduccions malèvoles i tendencioses que tendeixen a amagar la lògica interna de les accions de la banda. Quan el sistema sencer conspira contra les aspiracions de llibertat i democràcia d’un poble, és important no deixar-se cegar per la propaganda de les institucions oficials, i entendre cada argument en el context de la lluita per l’alliberament nacional en què s’emmarquen.

Vaja, doncs no m’ha eixit massa brillant, la veritat. És que estic practicant una miqueta l’apologia del terrorisme per a poder caure bé en alguns cercles selectes, i per si algun dia m’he de guanyar un plus fent de comentarista polític progressista i ample de mires. Sí, sí, d’eixos que diuen que la barrera electoral valenciana del 5% és una barbaritat antidemocràtica, però fer volar els aeroports (amb gent dins, quina pena, tu!) és que clar, has de tenir en compte que açò i allò, nogensmenys tot i així ben mirat tanmateix no és tan simple… Potser la retòrica em queda un poc artificial i desapassionada – però enteneu-me, no és fàcil, necessite un poc més de pràctica. Hi ha cursets on-line, o és suficient llegir de tant en tant alguna selecció de blocs incendiaris?

  1. hauries de millor molt el teu sentit de l’humor, és penós. no he trobat gens interessant la teua ironia i et falta molt per dominar la retòrica. amb les bombes no es fa broma, amb els problemes nacionals i polítics, tampoc. I barrejar-ho tot és absurt. a més, igual de criticable és una bomba, que la il.lagalització de Batasuna que la barrera del 5%. Són coses diferents. I de les quals se n’ha de parlar. Sense pors, sabent quina és la intensió que hi ha darrere de cada decisió.

    I els lapsus de Zapatero són intensionats? Accident o bomba. és que clar, has de tenir en compte que açò i allò, nogensmenys tot i així ben mirat tanmateix no és tan simple

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!