13 d'agost de 2005
General
3 comentaris

Fins aviat!

Darreres paraules abans de deixar Tailandia, per a dir que ha estat un viatge molt interessant, amb un toc mes de vacances que l’any passat i alhora un xic menys exotic.

Ara no ens entretindrem mes ja que aprofitarem per anar a prendre un d’aquests batuts tant bons que fan per aqui, despres d’haver passat un dia amb uns amics alemanys que vam fer a Kachanaburi. El millor ha estat quan hem parlat del Nadal i els hem explicat que fem el tio i posem el caganer… encara estan rient 😉

Dema menjarem gelats, pat thai i tot el que ens doni temps fins anar a l’aeroport, ja que ens esperen moltes hores fins a Londres, i despres arribar a Barcelona dilluns al mati.

Vinga, una abracada molt forta als que llegeixin aixo, i molts records a tothom! Ens veiem aviat!

Anna & jor;)i

  1. Bo, alguna cosa no tenia que anar perfectament per explicar anecdotes, ha estat lleu, assaboriu el us queda i mengeu tot el que vulgueu.

    Ahir varem veure cascades d`aigua impressionants, haviem dormit dalt de la muntanya, al costat d  una glacera m amb un fred d  hivern, i varem fer tot un recorregut al voltant de llacs , rius i finalment per un fiord, ens està agradant molt Noruega, te una natura fantastica.Avui som a Bergen l antiga capital, te unes casetes de colors totes tortes de l  antic port precioses, i hem anat al mercat del peix , hem vist els salmons i les truites dins de grans peixeres vius, hem menjat gambetes i salmo en una paradeta que parlaven catala dues noies. Be que tingueu un bon viatge de tornada, ja estarem en contacte via  SMS

    Un petonet dolcet

    Els pares

    Ximo i Rosalia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!