Sub-República: 3 partits col·ligats

respectant els escons de cadascú. Reafirmar el 1r OCT, Completar la DUI. Assegurar el Català _CLR*CDR/BIC PROPERES ELECCIONS: TRENQUEM LA SEPARACIÓ, VOTEM TOTS UNA SOLA LLISTA LLEIAL AL 1r OCTUBRE.

14 de desembre de 2020
0 comentaris

2,5 milions de vots, els del 1r d’octubre, per aixecar la DUI, assegurar la Llengua, desenvolupar Waterloo.

 

El 14-F pot ésser un altre petit ‘momentum’. A la nit tots al carrer.
Comentari a l’editorial de Vilaweb, escrit per Vicent Partal:

https://www.vilaweb.cat/noticies/poder-domini-i-violencia-un-poc-darendt-per-entendre-on-anem/comment-page-6/#comment-116325

El nostre objectiu i la nostra dignitat ha de ser més forta que la que observem en els partits polítics independentistes dividits, reprimits i espantats.

Aquest 14-F vota per complir el Mandat del 1r d’octubre,  per Edificar la República Catalana Independent. Vota el mateix que vas votar al Referèndum d’Autodeterminació. Vota a qui es comprometi en completar la DUI i a qui es comprometi en assegurar la Llengua, i a qui se sumi en la lluita i la tasca, fora d’Espanya, en l’edificació de la República Catalana Independent, de moment, a l’exili.

“Si penses que tot ho han de fer ells, i tu no has de fer res, et deprimiràs. Si creus que hi ha una part que és cosa teva, vota. Després, aixeca’t i camina, sense fer-ne cas, perquè et voldran frenar, sobretot si passem del 50%”  (Andreu Barnils)

Si el sistema català, de fet, vol frenar, votem qui acceleri.

Per això hem d’estar al cas i sortir al carrer la nit del 14F si superem el 50+1.

I si no sortim o no superem el 50% “el més fonamental és la unitat dels censats de i per la República, unitat que només depèn de nosaltres, menys encara, sols depèn de mi mateix, de la lleialtat al convenciment que em va portar i ens va portar a votar el que vam votar l’1 d’octubre del 2017:

UNIM-NOS EN EL VOT QUE VAM EMETRE EL 1r d’OCTUBRE de 2017.

I desenvolupem aquesta unitat en la República a l’exili o no tant a l’exili si “el Consell per la República ha anunciat, finalment, que el pròxim dia 19 constituirà a Argelers, a la comarca del Roselló, a la Catalunya Nord, l’Assemblea de Representants. Si tenim en compte que la formació del Consell va ser un dels acords per a la investidura del president Quim Torra i que l’organisme es va presentar el 8 de març de 2018, crec que tots convindrem que anem tard, que s’ha perdut molt de temps fins ara. Però alegrem-nos-en. Finalment, l’estructura que dóna sentit a aquest Consell, que és l’Assemblea de Representants, es podrà organitzar i convocarà les primeres eleccions, segons que sembla, abans de l’estiu del 2021.”

Aquestes primeres votacions per a la incipient República declarada i guanyada seran veritablement un ‘momentum’. Som tan al mig de tot que no ens n’adonem. Homes i dones de poca fe, ens falta clarividència, convenciment i determinació.

Oblidem d’una vegada Espanya!   Per què també ens entestem demanar permís a Europa o Amèrica?   Si som … siguem!

El 14-F per la Colònia i a l’estiu del 2021 les primeres eleccions per a la República, VOTEM ALTRA VOLTA PLEGATS -tots junts- COM EL PRIMER D’OCTUBRE I EL MATEIX QUE EL PRIMER D’OCTUBRE compromesos per Completar la DUI catalana del 27/10/2017, per tal d’implementar-la, portant-la al Tribunal de Dret Internacional de La Haia, com feren els kossovars. VOTEM TAMBÉ  PER ASSEGURAR LA LLENGUA en un gran pacte de tots els convençuts en que les nostres actituds personals, professionals i polítiques entorn la llengua necessiten un colp ben grós, un canvi d’actitud, una actuació decidida per ajudar la Llengua Catalana, ningú més que nosaltres ho pot fer, és la nostra principal responsabiltat. Votem, doncs, per complir el nostre propi Mandat, emés pel Poble català primer de tot a ell mateix, no pas solament delegat als partits que llavors en fan l’ús que en fan.

Acte de maduresa: ‘aquest és el meu i nostre mandat, catalans, la nostre decisió del 1r d’octubre del 2017 que emana del nostre Dret de Decidir portat a la pràctica en el Referèndum vinculant d’AUTODETERMINACIÓ DE CATALUNYA votat i guanyat fa tot just tres anys.’ Prou ja! de parlar de repetir el 1r d’octubre, amb un ja en tenim prou.

Salvador Molins Escudé, Consell Local de la República Catalana Independent, del CDR*BIC.

PS:
2,5 milions de vots, els del 1r d’octubre, per aixecar la DUI, assegurar la Llengua, desenvolupar Waterloo.

PRESENTAR-NOS TOTS JUNTS A LES PROPERES ELECCIONS CATALANES PER A COMPLETAR LA DUI I FER EFECTIVA LA NOSTRA INDEPENDÈNCIA COM HO FEREN ELS PAÏSOS BÀLTICS:                                                                            
People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!