Sub-República: 3 partits col·ligats

respectant els escons de cadascú. Reafirmar el 1r OCT, Completar la DUI. Assegurar el Català _CLR*CDR/BIC PROPERES ELECCIONS: TRENQUEM LA SEPARACIÓ, VOTEM TOTS UNA SOLA LLISTA LLEIAL AL 1r OCTUBRE.

23 de desembre de 2020
0 comentaris

AIXECA’T i CAMINA! VOTEM EL QUE VAM VOTAR L’1 D’OCTUBRE, per la República Catalana Independent.

 

‘Aquest és el meu i nostre mandat, catalans, la nostre decisió del 1r d’octubre del 2017 que emana del nostre Dret de Decidir portat a la pràctica en el Referèndum vinculant d’AUTODETERMINACIÓ DE CATALUNYA votat i guanyat fa tot just tres anys.’

Sí!  aixeca’t i camina!

El nostre objectiu i la nostra dignitat ha de ser més forta que la que observem en els partits polítics independentistes reprimits i espantats.

El 14-F o quan sigui, Vota per complir el Mandat del 1r d’octubre,  per Edificar la República Catalana Independent. Vota el mateix que vas votar al Referèndum d’Autodeterminació. Vota a qui es comprometi en completar la DUI i a qui es comprometi en assegurar la Llengua, i a qui se sumi en la lluita i la tasca fora d’Espanya en l’edificació de la República Catalana Independent, de moment, a l’exili.

“… i després, aixeca’t i camina, sense fer-ne cas, perquè et voldran frenar, sobretot si passem del 50%”  (Andreu Barnils)

UNIM-NOS EN EL VOT QUE VAM EMETRE EL 1r d’OCTUBRE de 2017.

VOTEM ALTRA VOLTA PLEGATS -tots junts- per Completar la DUI catalana del 27/10/2017, per Assegurar la Llengua, per complir el nostre propi Mandat, emès pel Poble català a ell mateix, no pas delegat als partits que llavors en fan l’ús que en fan.

Acte de maduresa:

‘Aquest és el meu i nostre mandat, catalans, la nostre decisió del 1r d’octubre del 2017 que emana del nostre Dret de Decidir portat a la pràctica en el Referèndum vinculant d’AUTODETERMINACIÓ DE CATALUNYA votat i guanyat fa tot just tres anys.’

I el 15-F  què?

“… passi el que passi, després del 14-F vindrà el 15-F i haurem de persistir i aprofundir el nostre convenciment i el nostre compromís: Complir el nostre propi mandat del 1r d’octubre, en tot i per tot edificar la incipient República Catalana Independent.

Als partits convidats per ‘FINS A REEIXIR’ sobretot els més petits, si voleu fer res de positiu, si voleu que els lleials al 1r d’octubre us votem aquest proper 14-F,  cerqueu un tipus d’unió, per exemple la ‘sub-república’ que us permeti ser votats junts i defensar a la vegada, al Parlament, les vostres particularitats. Parleu clar, digueu-ho tot, i el Poble respondrà.

El 14-F són uns eleccions per fer de l’Autonomia condicionada i presonera de Madrid i Espanya, del govern i Parlament esclaus, unes eines de país, les més favorables per a la nostra Independència, però el nostre objectiu i la tasca dels diferents partits independentistes no s’acaba aquí, el més important ve tot seguit, complir el Mandat, edificar la incipient República Catalana Independent començant per Waterloo i ara ja també les primeres eleccions per l’Assemblea de Representants de la República, que celebraran l’estiu del 2012, o sigui d’ací a 7 mesos, … tenim molta feina!

Endavant catalans lliures!  Ja us heu censat al Consell per la República Catalana? Què espereu? Foragiteu les manies, dubtes, mandres, etc.!  … Desvetlleu ja, pebrots!

‘A la taula de Sant Bernat, qui no hi sigui no hi serà comptat’ Prou de tanta misèria i ruqueria!

La unitat dels octubristes, unilaterals i tots els istes lleials a Catalunya també serà útil i necessària per tenir representació en la propera Assemblea de Representants i si cal en una Assemblea alternativa, o en el nou Parlament de la República Catalana Independent.

Salvador Molins, Consell Local de la República Catalana Independent, del CDR*BIC

PS:
AIXECA’T i CAMINA!
VOTEM EL QUE VAM VOTAR L’1 D’OCTUBRE, per la República Catalana Independent.

  


PRESENTAR-NOS TOTS JUNTS A LES PROPERES ELECCIONS CATALANES PER A COMPLETAR LA DUI I FER EFECTIVA LA NOSTRA INDEPENDÈNCIA COM HO FEREN ELS PAÏSOS BÀLTICS:

People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY)[/caption]

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!