Sub-República: 3 partits col·ligats

respectant els escons de cadascú. Reafirmar el 1r OCT, Completar la DUI. Assegurar el Català _CLR*CDR/BIC PROPERES ELECCIONS: TRENQUEM LA SEPARACIÓ, VOTEM TOTS UNA SOLA LLISTA LLEIAL AL 1r OCTUBRE.

29 de novembre de 2020
0 comentaris

El 14F superem el 50+1 i sortim al carrer per aixecar la DUI. (2,5 milions de vots, els del 1r oct) ‘Reafirmem la nostra decisió sobirana’

  .

14F,  el dia D        (Fredi Bentanachs)

“… Personalment crec que el 14 de febrer només tenim una opció, enfortir el Govern a l’exili, cal fer guanyar amb majoria aclaparadora les llistes del M.H. president Puigdemont, el president a l’exili, i un cop la victòria, el mateix dia 14 al vespre, al poble, al carrer, per obligar als escollits a proclamar la DUI votada l’1-0. I fer venir el M.H. president Puigdemont.

No hem d’abandonar els carrers, tenim la legitimitat de la victòria a les urnes, i cal que arraconem el lerrouxisme i l’arribisme.

Suposo que aquest escrit aixecarà polèmica. Però francament, amb els meus quasi 50 anys de compromís militant amb la Nació Catalana mai he demanat res, ans al contrari, només em mou el patriotisme independentista  …   en el camí de la independència del meu poble  . .. ”

Fredi Bentanachs, publicat a l’Unilateral
https://unilateral.cat/2020/11/27/14f-el-dia-d/

 ———————————-

El 14F per sobre de tot REAFIRMEM LA NOSTRA DECISIÓ SOBIRANA:
Reafirmem el Referèndum d’Autodeterminació del 1r d’octubre, votat i guanyat!
(Salvador Molins, CLR*CDR/BIC)

No només volem votar Puigdemont, volem votar la Independència que vam votar el 1r d’octubre del 2017, dos i mig milions de catalans, tornar a reafirmar la nostra decisió sobirana.

Els diferents partits  (Junts, ER, CUP, Primàries, …)  haurien de fer un acte de solidaritat històrica, com a unitat estratègica, comprometre’s en completar la DUI catalana del 27 d’octubre del 2017 i en fer un gran pacte de país per assegurar la Llengua,  al llarg de la propera legislatura des del primer dia.

De que ens servirà un 14F , i una Catalunya, buits d’Independència? per anar tirant ofegats sota la bota de l’opressió espanyola, robats, sotmesos, menyspreats? … vegetant anul·lades les nostres immenses possibilitats?

Els Anglesos ho van tenir clar: BREXIT. Al final van votar un tal Boris, un home de pols ferm com en Churchill. Per fer coses fermes calen homes ferms.

A Kossovo ho va tenir clar: DUI. I convençuts van arribar fins al final, amb suports estratègics, i fins el Tribunal de Dret Internacional de La Haia. Tampoc els va tremolar el pols.

Els catalans, el 1r d’octubre, ho vam tenir clar: ‘Catalunya, estat independent en forma de República’.

Va ser un RUI, Referèndum Unilateral d’Independència, una cosa nova, els catalans sempre fem coses noves, el RUI no era contrastat com la DUI de Kossovo, però amb la decisió compromesa del Poble i el President empès per la CUP i l’ANC, els independentistes i els catalans, el President és un de nosaltres, ell i quasi tot el seu equip, tots tenim l’empremta de la Independència marcada a l’esperit, i vam tirar endavant i sabíem que el Referèndum d’Autodeterminació de Catalunya havia de ser “vinculant” com tots els Referèndums d’Autodeterminació de tot el món i per això el MHP Puigdemont s’hi va comprometre públicament. El 9N i les Consultes, que ja havien sigut assolits, van ser passos consultius i per tant previs.

Aquest “RUI”,  va comportar doncs el compromís del MHP Català de Declarar la Independència en 48 hores en cas de guanyar a les urnes el Referèndum. Va passar el que va passar, el dia 10 d’octubre la cosa es va encallar com a decisió del President que va començar, però no ho va acabar. El 27 d’octubre fou el Parlament català qui va entomar la DUI, com a Kossovo,  es tractava de posar a votació la Declaració d’Independència i va guanyar per majoria absoluta de Diputats, quatre més dels 68 estrictament necessaris.

Per què, Junts per Catalunya, es nega d’entrada a defensar la DUI, a completar-la tal com ho van fer a Kossovo?

La DUI de Kossovo no va ser una opció fracassada, va ser una opció amb èxit, va funcionar, el Tribunal de Dret Internacional de La Haia ho va certificar i va crear jurisprudència: ‘la DUI no és contraria a la legalitat internacional.

Per què, Junts per Catalunya, no es compromet a preparar la DUI?  completar el que va mancar a la DUI d’aquell 27 d’octubre per acabar implementant la República Catalana Independent?

No dic que sigui fàcil, res és fàcil, però és possible, el primer pas que cal fer és demanar l’ajut de Rússia, la Xina o els EEUU, d’Anglaterra o d’Israel, entre altres estats, pot haver-se de fer amb discreció, potser cal temps, discreció i paciència, però s’ha de marcar el rumb i s’ha de comprometre davant dels electors. No podem tenir por, hem de dir les coses pel seu nom.

No podem esperar l’ajuda internacional si titubegem, i no podem esperar el vot des catalans si no ens comprometem amb claredat o si seguim anant a mitges tintes.

Sense el compromís del MHP Puigdemont amb els altres polítics i partits que ja defensen la DUI i qui més vulgui sumar-s’hi, no podem esperar i demanar amb esperança d’èxit el vot dels catalans i el compromís de fer costat al President i al govern,  en el moment d’aixecar de nou la DUI i completar-la: ‘sortint el mateix dia 14 al vespre, al poble, al carrer, per obligar als escollits a proclamar la DUI votada l’1-0. I fer venir el M.H. president Puigdemont’.

Aquest 14-F de 2021, la pilota torna ser sobre la nostra taulada, aprofitarem l’ocasió?

Salvador Molins, Consell Local de la República Catalana Independent, del CDR*BIC.

PS1: 14F,  el dia D        (Fredi Bentanachs)

PS2: El 14F superem el 50+1 i sortim al carrer per aixecar la DUI.
(2,5 milions de vots, els del 1r oct)
‘Reafirmem la nostra decisió sobirana’

PS3 TWITTER:
EL DIA D: 14F a la nit. Sortim al carrer per precipitar la DUI i assegurar el català! https://simptomesindcat.blogspot.com/2020/11/el-dia-d-14f-la-nit-sortim-al-carrer.html

GUANYEM EL 50+1%
PARTITS: UNITAT ESTRATÈGICA:
COMPLETAR LA DUI
POBLE: SORTIM AL CARRER.

 

 

      

PRESENTAR-NOS TOTS JUNTS A LES PROPERES ELECCIONS CATALANES PER A COMPLETAR LA DUI I FER EFECTIVA LA NOSTRA INDEPENDÈNCIA COM HO FEREN ELS PAÏSOS BÀLTICS:                                                                      
People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY)

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!