Sub-República: 3 partits col·ligats

respectant els escons de cadascú. Reafirmar el 1r OCT, Completar la DUI. Assegurar el Català _CLR*CDR/BIC PROPERES ELECCIONS: TRENQUEM LA SEPARACIÓ, VOTEM TOTS UNA SOLA LLISTA LLEIAL AL 1r OCTUBRE.

4 de desembre de 2020
0 comentaris

El 14F voteu independentista (Albert Bertrana i Bernaus). PER LA DUI i PER LA LLENGUA (S.Molins, CLR*BIC)

. .

L’AUTORITAT NACIONAL CATALANA JA EXISTEIX
EN l’OAC

—————–

Aportacions d’Albert Bertrana i Bernaus

1 – El 14F voteu independentista tal com ho vam fer el 1r d’octubre.

“Però, com ja deia a l’article citat del 15/11/2017, demano que tots els catalanistes votin, tots, a les eleccions, a un o altre dels partits i candidatures que es declarin independentistes. La majoria de vots independentistes sempre és important cara a la Comunitat Internacional.
Nació: Bernaus, AUTORITAT NACIONAL CATALANA. (Albert Bertrana i Bernaus)

2 – Som una Nació, no pas una minoria nacional.

No som de cap manera una minoria nacional:
Acceptar el concepte de ‘minoria nacional’ és un acte de submissió als estats que t’ocupen i t’empeny a esdevenir com una Reserva India, amb tots els respectes del món, no ens ho podem permetre. (Salvador Molins, CLR*CDR/BIC)

“Els partits continuaran disputant-se vots i càrrecs electes, utilitzant jocs de paraules inútils sobre si declaració unilateral o no, o si resar perquè Espanya proclami la independència de la que considera “seva” regió autonòmica o sobre la reivindicació com a “minoria nacional”, nefasta en Dret a l’autodeterminació.” (Albert Bertrana i Bernaus)
 

3 – Comentari a l’Editorial de Vilaweb i a tots els comentaristes:
https://www.vilaweb.cat/noticies/la-impotencia-del-neoautonomisme-republica/

Federació de Comitès Poble Català Albert 03.12.2020 | 17:50

Normalment és fàcil dir “jo ja ho deia” però a mi, dir-ho, malauradament, encara, m’ha costat com a mínim des de l’any 2010 (Agència del Cens Nacional del Poble Català). Jo he anant dient i publicat, amb base jurídica de dictàmens del Tribunal internacional de Justícia de l’ONU sobre casos no colonials d’autodeterminació, que fent-ho des d’institucions autonòmiques de l’Estat espanyol, el Dret internacional no pot obligar a Espanya a assumir la declaració de independència de Catalunya, “jo ja ho deia”.

Per a no repetir ara aquí, per enèsima vegada, els arguments jurídics internacionals i forma d’aplicar-los en el cas català, us remeto a rellegir el meu article d’opinió contundent publicat per Vila Web en data 15 de novembre de 2017: “El poble català ara ja no pot renunciar al seu dret d’autodeterminació”.

Actualment, en la situació real sorgida la condició de qui i com va dirigir el procés l’octubre de 2017 (no en podia sorgir res de millor). Ara, els partits independentistes catalans que treballen en l’autonomia només poden mirar de millorar les condicions a Catalunya i mantenir la Nació a fi que l’Estat sigui viable quan el Poble català, ell mateix, l’assoleixi.

Els partits continuaran disputant-se vots i càrrecs electes, utilitzant jocs de paraules inútils sobre si declaració unilateral o no, o si resar perquè Espanya proclami la independència de la que considera “seva” regió autonòmica o sobre la reivindicació com a “minoria nacional”, nefasta en Dret a l’autodeterminació.

Però, com ja deia a l’article citat del 15/11/2017, demano que tots els catalanistes votin, tots, a les eleccions, a un o altre dels partits i candidatures que es declarin independentistes. La majoria de vots independentistes sempre és important cara a la Comunitat Internacional.

Properament espero poder parlar de futur. A la Federació de Comitès Poble Català ens plantegem promoure que personalitats reconegudes nacionalistes catalanes s’institueixin en Autoritat Nacional Catalana, per a orientar el Poble Català per conduir, ell mateix, un nou procés cap a la independència amb més probabilitats de reeixir. (Tornar-ho a fer, però millor).

Albert Bertrana i Bernaus

PS:  L’AUTORITAT NACIONAL CATALANA JA EXISTEIX EN l’OAC

PRESENTAR-NOS TOTS JUNTS A LES PROPERES ELECCIONS CATALANES PER A COMPLETAR LA DUI I FER EFECTIVA LA NOSTRA INDEPENDÈNCIA COM HO FEREN ELS PAÏSOS BÀLTICS:                                                 
People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!