Sub-República: 3 partits col·ligats

respectant els escons de cadascú. Reafirmar el 1r OCT, Completar la DUI. Assegurar el Català _CLR*CDR/BIC PROPERES ELECCIONS: TRENQUEM LA SEPARACIÓ, VOTEM TOTS UNA SOLA LLISTA LLEIAL AL 1r OCTUBRE.

6 de desembre de 2020
0 comentaris

ERC embogeix i desprecia, culpabilitza i maltracta tots els identitaris, 2,5 milions lleials i octubristes. Donec Perficiam !

...

NOMÉS LA INDEPENDÈNCIA ENS ALLIBERARÀ D’ESPANYA

Mandela va passar molts anys a la presó però al final va vèncer l’estat sud-africà de l’apartheid.

El proper 14F  –   Votem tots junts el que vam votar el 1r d’octubre, persistim!

———————

Comentari a l’Editorial de Vilaweb d’avui:

Els fascistes identitaris?   La immigració responsable.   La llengua, primer valor de la nació.

ERC embogeix de prepotència i purisme pactista amb l’enemic, i desprecia, culpabilitza i maltracta tots els identitaris, 2,5 milions lleials i octubristes. Donec Perficiam !

En defensa de la unitat electoral de tots els identitaris, 2,5 milions lleials al 1r Octubre i la DUI.

Votem tots junts el que vam votar el 1r d’octubre, persistim!

—————–

LA UNITAT ELECTORAL DELS IDENTITARIS, UNILATERALS I OCTUBRISTES … DE TOTS JUNTS !

Assolir la unitat dels unilaterals, octubristes, identitaris, junt amb els JUNTS i tots els lleials al 1r d’octubre és bo per a la Independència, potser no es bo per quedar bé amb els nostres ocupants i colonitzadors! Potser no interessa als botiflers, retardataris i col·laboracionistes.

Hi ha dies alguns comentaristes ataquen Partal de parcial, normalment crec que el director de Vilaweb, que defensa el nostre país i té lectors implicats en els diferents partits i entitats independentistes no pot ser falsament equidistant, tampoc pot nedar i guardar la roba, ni ha de ser parcial; hem sembla, per exemple, que no pot fer costat descarat a Puigdemont, ni tampoc pot atacar ERC descaradament pels seus errors i malifetes, i a l’inrevés, tot i que Partal, la majoria de vegades diu les coses suficientment clares perquè els lectors veiem el que hi ha i ens doni dades per saber-ho encarar el millor possible. Però en l’editorial d’avui, m’ha tocat la meva pell i m’ha fet mal. Avui al meu entendre Partal no parla clar i per això l’article és llarg, feixuc i repetit. ” va dient “… en el cas que ens ocupa”, se li nota el seu distanciament, intenta defensar Costa i Castellà però no pot evitar menysprear “aquests grupuscles”. De cop i volta se li veu la de sota “la veritat és que, en una persona d’esquerres com sóc jo” diu en Partal.

Bé, l’article m’ha fet mal, suposo, perquè jo en tinc la pell prima, i m’he sentit minoritzat i menys valorat, jo formo part des del 2000 d’aquests grups, Som 10 milions, BIC, Catalunya Acció, Força Catalunya, Solidaritat, l’UPDIC en el seu moment, ara l’OAC -Organització d’Alliberament de Catalunya- que no sé si hi era en aquesta reunió, i crec que sí que tenia sentit anar a la reunió cercant com materialitzar la unitat tan necessària per a completar la nostra independència. Per a la independència tots hi som necessaris, dretes, esquerres, unilaterals i sobretot “identitaris”, no ens oblidem d’aquest adjectiu despectivament aplicat en aquest cas per ERC; cercar defensar la identitat de la nació no és cap mal, ans el contrari, i això mateix ho ha defensat, no fa pas gaire, Partal en els seus editorials. I defensar la nació i tots els drets dels catalans no és cosa vana ni decorativa. És costum a Europa i arreu atacar desmesuradament als que defensen una política d’immigració responsable, o als que defensen fermament la llengua sense arronsar-se, que és el que no fan des de fa lustres els que es vanten de ser moderats. En part aquest complex de l’esquerra moderada europea ha foragitat el Regne Unit de la UE.

“aquests grups identificats com d’extrema dreta que van assistir a la reunió són desconeguts per la gran majoria de la població, atès que la seua incidència real és nul·la: no tenen cap mena de representació institucional ni de presència pública.”

Per les TV llunyanes i per les properes interessades i controlades quan hi han eleccions i campanyes electorals sents les alarmes estandard “ha guanyat l’estrema dreta aquí i allà” i sents atacar els adversaris acusant-los d’extrems o populistes.

“Perquè una cosa és discutir o opinar sobre si té sentit anar a una reunió com aquesta o no –que jo tampoc no entenc què hi feien aquests, ni crec que tingués cap trellat anar-hi– i una altra de ben diferent portar l’escàndol fins a arribar a insinuar que Castellà o Costa són com aquell qui diu col·laboradors del feixisme.”

Volen fer un cordó sanitari entorn dels identitaris? Volem de veritat la Independència?

Partal que ha voltat per molts conflictes diu “Sobre això, l’experiència belga, sobretot, és ben clara i aclaridora.”

Fa uns anys jo em pensava que era de dretes, poquet però una mica, després ho he dubtat i ben mirat potser sóc d’esquerres. Ara resulta que segons ERC sóc d’Extrema Dreta. Res de tot això! Sóc de Catalunya, i també del món, és clar!

Salvador Molins, Consell Local de la República Catalana Independent, del CDR*BIC

PS: Els ‘Mandela’ catalans són a la presó per la Independència de Catalunya. Votem tots junts el que vam votar el 1r d’octubre, persistim!

PS2: En defensa de la unitat electoral de tots els identitaris, 2,5 milions lleials al 1r Octubre i la DUI.

PS3: ERC embogeix i desprecia, culpabilitza i maltracta tots els identitaris, 2,5 milions lleials i octubristes. Donec Perficiam !

PRESENTAR-NOS TOTS JUNTS A LES PROPERES ELECCIONS CATALANES PER A COMPLETAR LA DUI I FER EFECTIVA LA NOSTRA INDEPENDÈNCIA COM HO FEREN ELS PAÏSOS BÀLTICS:                                                                                                                   People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!