Sub-República: 3 partits col·ligats

respectant els escons de cadascú. Reafirmar el 1r OCT, Completar la DUI. Assegurar el Català _CLR*CDR/BIC PROPERES ELECCIONS: TRENQUEM LA SEPARACIÓ, VOTEM TOTS UNA SOLA LLISTA LLEIAL AL 1r OCTUBRE.

12 de desembre de 2020
0 comentaris

‘FINS A REEIXIR’ (Donec Perficiam – els 7-) La unió del Poble lleial al 1r d’octubre sí que és possible. Ho intentarem pel 14-F, i el 15-F persistirem!

   

EL 14-F   TRENQUEM LA DIVISIÓ!  i el 19-D (2020) ens trobem a Argelers …

Els partits polítics catalans ens volen separats, volen que el 14-F  ens fotem una patacada amb la Llei de Hondt.

Nosaltres, els catalans que vam votar ‘Sí’ a la Independència el 1r d’octubre del 2017, hem de persistir en el nostre vot, o sigui en la nostra decisió, el nostre Dret a Decidir, no podem titubejar, hem d’esdevenir un poble democràticament intel·ligent i madur, tal com es diu de la democràcia anglesa.

Anglaterra davant de Hitler va saber escollir Churchill i van guanyar.

Ara, Anglaterra, davant la materialització del Brexit, els anglesos van saber escollir Boris Jhonson, la May aquella encara hi estaria donant voltes in saecula saeculorum, i aquest magnat amb tots els seus defectes i salvant totes les dures i crues crítiques d’arreu, àdhuc de molts catalans i pràcticament de tots els diaris en paper i digitals de Catalunya, ha materialitzat  en dos mesos el Brexit que havia votat i guanyat en Referèndum el seu Poble -poca broma i molt respecte pel seu Poble, el respecte que necessitem Catalunya i els catalans dels nostres polítics-, sols en dos mesos, Boris Jhonson, compleix la voluntat del Poble anglès, vencent les reticències i resistències interiors i els enganys manifests de l’egoïsta i egocèntrica Europa, passant la mà per la cara de totes les múltiples forces estatals, com l’espanyola, la francesa, l’alemanya, … curulles d’interessos partidaris i excloents. Boris Jhonson ha acomplert el Mandat del seu Poble, potser més endavant ja no el votaran, així ho van fer amb Churchill, la seva maduresa democràtica i política, la del poble anglès, a banda dels defectes que tinguin, ningú és perfecte del tot, els aconsella a qui han de votar i a qui han d’escollir en cada moment, són molt pragmàtics, tant que, agradi o no, no cultiven el llirisme català, ara han decidit foragitar la Covid i han decidit atacar-la vacunant a tota la població sense excepcions o molt poques excepcions, aquí Catalunya d’ací a deu anys encara estarem fent les coses sanitàries, polítiques i nacionals a mitges, plenes de giragonses, titubejant contínuament d’ací cap allà i d’allà cap ací, de davant endarrera i a l’inrevés i així eternament, enlloc de seguir la via més fàcil, la recta.

Ja sé que alguns de vosaltres em sortireu en allò tan clàssic de ‘sí, molt bé, però i Escòcia què? -Doncs us diré que Escòcia ja fa el seu camí, tal com l’hem de fer nosaltres els catalans lleials al 1r d’octubre i compromesos en completar la DUI catalana -en comparació amb la de Kossovo, guanyada amb el consentiment explícit del Tribunal de Dret Internacional de La Haia que dictà sentència a favor amb la seva sentència explícita: ‘la DUI  no és contrària al Dret Internacional’. Aquest no és l’únic camí, n’hi ha d’altres, però Déu n’hi do, per ca,mins no quedarem, sols ens manca una mica de determinació i intel·ligència política amb un polsim d’unilateralitat, característica essencial dels pobles i homes lliures.

Ho respeteixo:

‘Els partits polítics catalans ens volen separats, volen que ens fotem una patacada amb la Llei de Hondt’

Trequem aquesta malastrugança!    com?

– VOTANT TOTS JUNTS AL CAPDAVANTER I EL SEU PARTIT QUE  ES COMPROMETI CLARAMENT EN COMPLETAR LA DUI i per què no? en ASSEGURAR LA LLENGUA amb un Gran Pacte de parlants, professionals de la llengua i polítics que s’hi comprometin.

Els polítics catalans més significats volen fer-nos dividir en 12 candidatures, ens volen separar, ens volen partir, en una nova descarada i sorollosa ‘TRAÏCIÓ DELS LÍDERS’ que ja va denunciar Lluís Xirinacs en vida. ‘Vergonya, cavallers, vergonya!’ Una altra vegada la classe política traeix vergonyosament Catalunya, la mil·lenària, i els catalans!

Des d’ací, us dic a tots i d’una manera especial ALS SET de Donec Perficiam ‘FINS A REEIXIR!’ que els polítics del 14-F ens podran partir, assolint un govern i un Parlament esclau i de fireta, però el Poble, nosaltres, ens podem unir i ho hem de fer, en el VOT, en el carrer, a Waterloo, a Argelers, en l’ANC, en els Consells de i per la República, en el Procés Constituent, … passi el que passi, després del 14-F vindrà el 15-F i haurem de persistir i aprofundir el nostre convenciment i el nostre compromís.

Als partits convidats per ‘FINS A REEIXIR’ sobretot els més petits, si voleu fer res de positiu, si voleu que els lleials al 1r d’octubre us votem aquest proper 14-F,  cerqueu un tipus d’unió, per exemple la ‘sub-república’ que us permeti ser votats junts i defensar a la vegada, al Parlament, les vostres particularitats. Parleu clar, digueu-ho tot, i el Poble respondrà.

El 14-F són uns eleccions per fer de l’Autonomia condicionada i presonera de Madrid i Espanya, govern i Parlament esclaus, unes eines de país, les més favorables per a la nostra Independència, però el nostre objectiu i la tasca dels diferents partits independentistes no s’acaba aquí, el més important ve tot seguit, complir el Mandat, edificar la incipient República Catalana Independent començant per Waterloo i ara ja també per l’Assemblea de Representants de la República, convocada pel proper 19 de desembre de 2020 i les primeres eleccions allà l’estiu del 2012, o sigui d’ací a 7 mesos, … tenim molta feina!

Endavant catalans lliures!  Ja us heu censat al Consell per la República Catalana? Què espereu? Foragiteu les manies, dubtes, mandres, etc.!   Desvetleu ja, pebrots!

‘A la taula de Sant Bernat, qui no hi sigui no hi serà comptat’ Prou de tanta misèria i ruqueria!

La unitat dels octubristes, unilaterals i tots els istes lleials a Catalunya també serà útil i necessària per tenir representació en la propera Assemblea de Representants i si cal en una Assemblea alternativa, o en el nou Parlament de la República Catalana Independent.

Tot això que he escrit tan sols són paraules i segur bona voluntat, però vosaltres els convocats pels SET de Donec Perficiam, sobre tot els més petits, per raons naturals i efectives, podeu escriure història constituint-vos en grup coordinat.

TRENQUEM LA DIVISIÓ!

PER CATALUNYA, PER LES NOSTRES NOVES GENERACIONS I PELS CATALANS DE TOTS ELS TEMPS, LLEIALS A L’ANHEL DE LLIBERTAT PERSONAL I PLENITUD NACIONAL.

Fora mandra i depressió!   Som-hi … TOTS JUNTS … totes les iniciatives, els 7, escons per la república, cdr*s, consells de i per la república, procés constituent, assembles de l’anc, primàries, eines de país, …!
TOTS JUNTS.

Josep Vilalta,  Joan Sabata, Salvador Molins, … Consell Local de la República Catalana Independent, del BIC/CDR. Berguedans per a la Independència de Catalunya, 2002. Amics de Pere Esteve, Josep Espelt, Lluís Xirinacs i tants altres patriotes en la memòria.

PS: ‘FINS A REEIXIR’ (Donec Perficiam – els 7-) La unió del Poble lleial al 1r d’octubre sí que és possible. Ho intentarem pel 14-F, i el 15-F persistirem!

  

PRESENTAR-NOS TOTS JUNTS A LES PROPERES ELECCIONS CATALANES PER A COMPLETAR LA DUI I FER EFECTIVA LA NOSTRA INDEPENDÈNCIA COM HO FEREN ELS PAÏSOS BÀLTICS:                                                                     
People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY)

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!