Sub-República: 3 partits col·ligats

respectant els escons de cadascú. Reafirmar el 1r OCT, Completar la DUI. Assegurar el Català _CLR*CDR/BIC PROPERES ELECCIONS: TRENQUEM LA SEPARACIÓ, VOTEM TOTS UNA SOLA LLISTA LLEIAL AL 1r OCTUBRE.

19 de desembre de 2020
0 comentaris

Secret i confidencial, preus vacunes coronavirus: Des de Moderna (18 dòlars) a la d’AstraZeneca-Oxford (1,78 euros)

 

La vacuna, un negoci o un dret?

<Opinió: La supeditació de Catalunya a l’estat espanyol, moral, política i econòmica, farà entre altres coses que els catalans d’ací a un any encara estiguem morint pel Covid-19 i encara portem mascaretes. Aquesta misèria va per llarg, espero que m’equivoqui. Vam aturar la independència per por de les possibles morts col·laterals i ara els cadàvers fruit de la dependència econòmica ens cobreixen i no ens deixen respirar. Mentre no tenim diners per reaccionar davant la pandèmia i hem de demanar permís contínuament als capitostos del govern espanyol, 16.000 milions d’euros anuals  dels catalans, o sigui 40 milions d’euros diaris se’n van a les arques espanyoles per pagar avions de guerra i jutges corruptes que practiquen la repressió i el terror- .>

<Salvador Molins i Escudé, Consell Local de la República Catalana Independent, del CDR*BIC>

PS: Secret i confidencial, preus vacunes coronavirus: Des de Moderna (18 dòlars) a la d’AstraZeneca-Oxford (1,78 euros)

——————–

Notícia extreta de Vilaweb. Tema: Guerra bruta contra l’advocat de Carles Puigdemont

https://www.vilaweb.cat/noticies/gonzalo-boye-audiencia-nacional-processament/

Notícia extreta de Nació Digital. Els preus de la vacuna:

‘Una ministra belga revela per error els preus secrets de les vacunes contra el coronavirus Segons aquesta llista confidencial, la més cara és de Moderna (18 dòlars) i la més barata la d’AstraZeneca-Oxford (1,78 euros)’

(Extret de Nació Digital)

La ministra de Pressupostos de Bèlgica, Eva de Bleeker, ha revelat els preus secrets de les vacunes contra el coronavirus que es distribuiran a la Unió Europa. La membre del govern belga va publicar, per error, la llista confidencial al seu compte de Twitter. Més tard, però, va esborrar-ho. Aquests són els preus, segons el seu document: la futura vacuna d’AstraZenecaOxford té un cost d’1,78 euros (uns 2,1 dòlars), la de Johnson & Johnson arriba als 6,9 euros (8,5 dòlars), la de Sanofi GSK a 7,56 euros (uns 9,3 dòlars) i la de CureVac a 10 euros (uns 12,2 dòlars).

Les més cares són les de BioNTech-Pfizer (12 euros, uns 14 dòlars), que resta a l’espera de ser aprovada per l’Agència Europea del Medicament, i la de Moderna, amb un cost de 14,6 euros (uns 18 dòlars). Aquesta última serà aprovada, si no hi ha cap inconvenient, a partir del 6 de gener.

La Comissió Europea ha evitat confirmar si els preus revelats per la ministra belga són els reflectits en els contractes. En totes aquestes últimes setmanes, l’organisme europeu ha evitat respondre cap pregunta sobre preus o sobre els contractes amb les diferents empreses productores de vacunes.


El portaveu en cap de la Comissió, Éric Mamer, va assenyalar que la confidencialitat és part dels contractes amb els laboratoris i va recordar que “la informació dels preus està disponible per als Estats membres, com a part de les negociacions” i es compartirà també amb el Parlament Europeu.

Nació Digital, 18 desembre 2020

 

PRESENTAR-NOS TOTS JUNTS A LES PROPERES ELECCIONS CATALANES PER A COMPLETAR LA DUI I FER EFECTIVA LA NOSTRA INDEPENDÈNCIA COM HO FEREN ELS PAÏSOS BÀLTICS:                                                                     
People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!