Tomeu Martí

Bloc de comentaris, opinions i avisos

23 de març de 2005
General
1 comentari

Les Bubotes Negres contra Jiménez Losantos

Nova acció de les Bubotes Negres
Les bubotes Negres tornaren a actuar ahir. Va ser per donar la malvinguda al feixista Jiménez Losantos.
Aquest és el text que repartiren:

Federico Jiménez Losantos promou l’odi contra la nostra llengua

El senyor Federico Jiménez Losantos és persona non grata a Mallorca perquè:

– Des de fa molts anys, predica diàriament, des de diversos mitjans de comunicació, l’odi contra tot allò que sigui diferent a la seva concepció imperial d’Espanya
– Incita diàriament a l’odi contra racial contra els catalans.
– Predica des de la ràdio i la premsa la supremacia de l’espanyol i dels espanyols.
– Promou l’odi contra la llengua catalana i els seus parlants.
– Explica tots els mals del món tot atribuint-los a la immersió lingüística en català.

Encara que Jiménez Losantos aspira a deixar-nos sense llengua, sense dret a opinar i a exterminar-nos, nosaltres defensam el seu dret a emetre qualsevol opinió, però això no inclou, evidentment, el dret a mentir, manipular la informació, insultar i calumniar constantment, que és el que fa ell cada dia des de les seves atalaies mediàtiques.

Per denunciar aquest radio-predicador de l’extremadreta més rància i espanyolista i per fer-li veure a Federico Jiménez Losantos que no és benvingut a Mallorca, les Bubotes Negres, éssers sense rostre i negres com Martin Luther King o Nelson Mandela, ens manifestam pacíficament i tranquil·lament, però amb un missatge molt clar: Federico Jiménez Losantos persona non grata a Mallorca!

Més informació a www.sialallengua.com

  1. Lo primero es que Jímenez de los Santos no habla mal de vuestra lengua, sino que defiende el derecho de poder utilizar tanto institucionalmente como educativa y socialmente la que cada cual considere oportuna.
    En cuanto al tema de calumnias y mentiras, no es mentira que yo en una parte del territorio español, no puedo matricular a mi hijo en castellano, ¿o acaso es mentira?. Tampoco es mentira que yo no tengo oportunidad de opositar en todas las partes del territorio español porque no conozco el idioma de esa comunidad, o bien parto en desigualdad de condiciones, ¿también es mentira eso? Pues como esas, otras muchas. Algún iluminado decidió lo que tenemos que hacer todos y se acabó.
    Vuestro problema es que imponeis una lengua ante la otra, como si las lenguas estuvieran por encima del derecho de las personas, y  como si tuvierais el derecho a decidir por todos. Pues por mi no decidais.
    Por mi, Jímenez de los Santos si es bienvenido a Mallorca, y yo creo que tanto que hablais de extremistas y fascista, más sois vosotros cuando os creeis con el derecho de decidir quien es bienvenido aquí y quien no.
    Saludos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!