To the point

Una mica de tot

8 de setembre de 2008
General
1 comentari

El Matí de Catalunya ràdio, nova temporada

El vot de confiança a la nova presentadora ha durat ben poc.
1r: ho has de tenir tot per la mà, no pots oblidar-te de què treballa o quin càrrec té algu a qui convides a la renovada tertúlia. Avui ha passat, el dia en què totes les orelles que abans escoltaven el Bassas t’ estaven examinant.
2n: no pots portar el programa líder d’ audiència com si estiguessis llegint les notícies de Catalunya Informació. La paraula monotonia en tota la seva etimològica significació.
3r: L’ Enigmàrius ha estat la part més “moguda”, “entretinguda” de l’ hora i mitja de confiança que li he donat. L’ Enigmarius!
4t: per mí, un dels moments més ensopits de la història de la ràdio en català, l’ entrevista al nostre president, José Montilla. Qui era més monòton dels dos? Tota l’ estona desitjant que s’ acabés, no sé si per la grissor que n’ emanava o per la vergonya aliena que sentia.
5è: Feia anys que no em preocupava de buscar al dial altra cosa que no fos Catalunya ràdio. Ara? Ja m’ han dit que RAC1 està bé pels matins. Quina freqüència és al Garraf?
6è: sí, sí, ja sé que ara, quan les coses escara estan fresques, li trobarem els defectes a qualsevol persona que agafi el programa. Potser sí. Potser sí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!